google-images-454541_1280

Kako povećati posjećenost web stranice?

Vaša internetska stranica ima malu posjećenost? Nema Vas na tražilicama? Konkurencija je uvijek ispred Vas? Korisnike odbija previše stručna terminologija? Kako povećati posjećenost web stranice?

Mi ćemo Vam pomoći!

SEO analiza

Naš tim iskusnih novinara i informatičara detaljno će proučiti Vašu stranicu i odgovoriti na sva vaša pitanja i pitanje kako povećati posjećenost web stranice. Najprije ćemo se usmjeriti na detalju tehničku (informatički dio posla) i sadržajnu (novinarski dio posla) SEO analizu stranice.
Nakon detaljne analize predložit ćemo Vam što bi sve trebalo učiniti kako bi se Vaša stranica čim bolje pozicionirala na tražilicama i bila razumljiva svim posjetiteljima.

Kako povećati posjećenost

Znate li da je kvalitetan sadržaj osnovni preduvjet uspješnosti svake internetske stranice?
Ne brinite, u tome Vam mi možemo pomoći! Vrlo važan dio naše SEO strategije je pisanje kvalitetnog sadržaja baš za tražilice te izrada ili redefiniranje koncepta stranice.

Prilagodba sadržaja posjetiteljima

Imate li na stranici prestručne tekstove, odnosno tekstove pune stručnih termina? Prestručni i nerazumljivi tekstovi neće privući posjetitelje, već suprotno. Vaša internetska stranica treba biti razumljiva svima.
I tu Vam možemo pomoći! Rekonstruiranje i prilagodba tekstova na jednostavan jezik naša je specijalnost. Iza nas je bogato iskustvo prerađivanja i rekonstruiranja tekstova na jezik razumljiv širem krugu ljudi. To je dobitna kombinacija koja nam je pomogla da povećamo posjećenost mnogobrojnih web stranica i pomognemo mnogobrojnim klijentima od starupt tvrtki do najvećih novinskih izdavača. Zašto ne bismo i Vama?

Primjeri povećanja posjećenosti