Digitalni marketing za učinkovitu promociju brenda ili proizvoda

Content marketing, Facebook, Adwords

Digitalni marketing za učinkovitu promociju

Uspješnost naših projekata temelji se na našem multidiciplinarnom pristupu u kojem smo uspjeli objediniti planiranje web stranice, PHP development (najčešće custom i WordPress), SEO optimizaciju, Content i Facebook marketing. Od samog početka smo pazili na ono što je za uspjeh projekta bitno i izostavljali ono što nije potrebno za ostarenje cilja.

Primjerice, od planiranja pa preko web developmenta pazili smo na strukturu internih linkova ili superiornu brzinu učitavanja stranica. Projekti su bili programirani da su kasnije omogućavali učinkovit Content i Facebook marketing itd.

Upravo ta multidisciplinarnost je ono što nas izdvaja od drugih. Kada je u pitanju SEO optimizacija i digitalni marketing, mnoge tvrtke najčešće pristupaju previše informatički (isključivo onpage optimizacija, nekontrolirani link building itd.) ili pak previše marketinško-novinarski (“školski” Content marketing i Facebook kampanje bez korištenja punog potencijala interneta poput, primjerice, korištenja većih baza podataka).