PHP development: WordPress, Joomla, Drupal

WordPress, Joomla, Drupal

Napredni PHP/MySql development

Bez obzira što radite na internetu, najbolji se rezultati mogu ostvariti ako razumijete i vladate tehničkim dijelom projekata. Stoga smo od početka željeli sami razvijati i održavati stranice. Naš odabir je bio PHP.

U početku smo najviše radili u Joomli, a tijekom godina našim developmentom zavladao je WordPress (WP). Drupal je, također, oduvijek prisutan u našem radu. To je kvalitetan CMS iako nikad nije bio “zvijezda” poput Joomle i WP-a. Radili smo i s desetak drugih CMS-ova i programskih jezika, od eZpublisha i Escenica do Symphonyja i Phytona. Osim uobičajenih izrada stranica i web shopova, radili smo i najsloženije zadaće migracija velikih sustava s desecima tisuća članaka i slika. Za potrebe pojedinih projekata razvili smo i vlastiti CMS.

Facebook aplikacije su vrlo popularne. O popularnostima i utjecaju društvenih mreža nepotrebno je pričati, a mnogi se s pravom žele na Facebooku predstaviti u najboljem izdanju.

Drago nam je što mnogi web shopovi koje smo razvijali već godinama posluju uspješno. Vjerujem da smo tome i mi doprinijeli jer unosimo u svoj posao i vlastito iskustvo kao tvrtke koja godinama uspješno živi od interneta.
Pogledajte primjere naših radova.

Što nas dodatno razlikuje od konkurencije?

Kad je development u pitanju, uspješno zaobilazimo najveći problem mnogih web tvrtki – slabo razumijevanje klijenta i njegovih stvarnih potreba. Već prilikom planiranja uspijevamo projekte osmisliti da budu ostvarivi u realnim okolnostima, a da istovremenom donesu punu korist klijentu. Tako, primjerice, koristimo sva gotova rješenja koja nudi WordPress ili Joomla i koncentriramo se u PHP developmentu samo na ono što doista treba custom programirati. Na taj način štedimo vrijeme i smanjujemo cijenu projekta na minimum.