Reference
Online Press izb
imir Čačić biografija
Uspon Radimira Čačića

Radimir Cacic

 

 

O KNJIZI

 

Knjiga "Uspon Radimira Čačića 90-ih" nastala je na temelju istraživačkog rada u Hrvatskoj i Izraelu kojeg je financirala i stručno vodila međunarodna udruga istraživačkih novinara SCOOP sa sjedištem u Kopenhagenu (Network for Investigative Journalists in Eastern and Southeastern Europe, Denmark).

 

Uz odobrenje i kontrolu Udruge SCOOP, na internetskim portalima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Danskoj objavljeni su 2007. godine tekstovi Radimir Čačić: Lažna priča o poslovnim uspjesima te Radimir Čačić: Krah izraelskog 'posla stoljeća' na hrvatskom i engleskom jeziku. Ti tekstovi temelj su ove knjige.

OPIS KNJIGE

Obim: 115 stranica
Dimenzije: A5, 14,5x20,5 cm
ISBN 978-953-56485-1-2
CIP: katalog NSK br. 752526
Tisak: Hitra produkcija knjiga d.o.o.,
Sveta Nedelja

O KNJIZI

Knjiga "Uspon Radimira Čačića 90-ih" nastala je na temelju istraživačkog rada u Hrvatskoj i Izraelu kojeg je financirala i stručno vodila međunarodna udruga istraživačkih novinara SCOOP sa sjedištem u Kopenhagenu.
Više...

POGLEDAJTE:

SADRŽAJ KNJIGE

DRUGI SU NAPISALI O KNJIZI

O AUTORU

Krešimir Kovač rođen je u Varaždinu 1977. godine. Gimnaziju završava u Varaždinu. Diplomirao je na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu te apsolvirao na paralelnom studiju novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
Novinarstvom se bavi od 1998. godine...

Više...


Copyright © 2009 Internetsko novinarstvo d.o.o. - Online press ltd Zagreb Sva prava pridržana.