O nama


 
Krešimir Kovač Online Press ltd

Krešimir Kovač

Direktor

Krešimir Kovač u novinarstvu je od 1998. godine, a profesionalno 'online' od 2006. godine. Pisao je za desetak različitih portala i tiskanih medija, od kojih je mnoge i uređivao. SEO optimiziranjem internetskih stranica bavi se od 2007. godine. Tvrtku Internetsko novinarstvo d.o.o. osnovao je 2009. godine. Kao putopisni novinar prošao je 90-ak zemalja svijeta. Završio je Katolički bogoslovni fakultet te apsolvirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

 
 

Martina Sigur

Viši savjetnik za content marketing

Martina Sigur, profesorica hrvatskog jezika i književnosti i povijesti nakon dvije godine radnog iskustva u tiskanim medijima kao novinar i lektor prelazi na internetske portale. Počinje raditi i usavršavati se na dodirnim područjima novinarstva i informatike s posebnim naglaskom na content marketing. Radila je i kao profesor u školi. Završila je Filozofski fakultet u Zagrebu.


Martina Sigur Online Press ltd
 
 
Matija Horvat Online Press ltd

Matija Horvat

IT developer

Matija Horvat završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu Sveučilišta u Zagrebu, smjer 'Organizacija poslovnih sustava' na diplomskom i smjer 'Informacijski sustavi' na predidplomskom studiju. Kreator je nekoliko desetaka internetskih portala. Vrhunski je gitarist (pogledaj na www.fenomen.com.hr). Od 2012. godine radi kao IT developer u Internetskom novinarstvu.


 
 

Petra Švagelj

Informatičarka

Petra Švagelj završila je stručni studij na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu, smjer "Elektroničko poslovanje". Kao student radila je u korisničkoj podršci kao operater, a nakon završenog studija 2013. godine počinje raditi kao informatičar u Internetskom novinarstvu.


Petra Švagelj Online Press ltd
 
 
Szana Punčec Online Press ltd

Suzana Punčec

Informatičarka

Suzana Punčec završila je stručni studij na Fakultetu organizacije i informatike, smjer "Primjena informacijskih tehnologija u poslovanju". Od 2013. radi kao informatičar u Internetskom novinarstvu.


Niste zadovoljni ponašanjem i rezultatima vaše internetske stranice? Slobodno nam se javite i pomoći ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Kontaktirajte nas bez obaveze!
Veselimo se našoj budućoj suradnji. Pozdravlja vas Online-Press team!
Online Press 2015. All rights reserved.